Happen en Stappen in Bedum en Omstreken - culinaire route rond Bedum

Streekproducten – delicatessen – culinaire route rond Bedum.

Wat heeft het gebied rondom Bedum onder de rook van Groningen veel te bieden.
Je kunt er prachtig wandelen en heerlijke tochten maken, op de fiets of met de auto! VVV Het Hogeland Bedum heeft in samenwerking met een 15-tal lokale producenten en uitbaters van (h)eerlijke streekproducten speciaal voor u een mooie route uitgestippeld. De uitwerking van de Culinaire Route van VVV Het Hogeland - Bedum zal in samenwerking met Noordproof Producties in Bedum worden vorm gegeven.

Het gebied rondom Bedum heeft u veel te bieden aan lokale en ambachtelijke streekproducten.
Wat dacht u bijvoorbeeld van biologische groenten van de Noordwolder vollegrond, vleespakketten, zelfgemaakte boerderij-ijs, lokale zuivelproducten,biologische groente pluktuin, eigen samengestelde pannenkoekenmeel en nog veel meer!
Een flink aantal enthousiaste lokale ondernemers doen al mee aan deze culinaire route rondom Bedum. En daar zijn we heel blij mee.

Stad en Ommeland, daar gaan we ons op richten. Inwoners van Groningen en omstreken activeren om de route langs te gaan en de bedrijven te bezoeken. Nu al wandelen en fietsen velen uit de stad en genieten van ons mooie landschap. En straks volop genietend van een mooi parcours aan lokale streekproducten!

Vragen? Schroom niet ons te bellen. 0625002120 (Henk van der Velde)

Facebook TwitterLinkedin
­