Online Open Dag Terra Winsum door maar liefst 450 huiskamers gevolgd

Vanuit ruim 450 huiskamers is woensdag 26 januari de online Open Dag van Terra Winsum gevolgd. Leerlingen van groep 7/8 en hun ouder(s)/verzorger(s) kregen op een bijzondere manier informatie over het vmbo-groen, Het Groene Lyceum en het Praktijkonderwijs van Terra Winsum.

Online zijn de mogelijkheden beperkter, maar toch was er van alles te doen tijdens de online Open Dag. Terra Winsum had drie livestreams georganiseerd waarbij de kijkers alles te weten kwamen over het vmbo-groen, Het Groene Lyceum en het Praktijkonderwijs. Middels een studio in de kantine werd er live geschakeld naar docenten en leerlingen in de (praktijk)lokalen waar zij mini-lesjes lieten zien. Er zijn veel vragen, die de kijkers via de chat konden stellen, beantwoord. De school is blij met het grote aantal bezoekers en de vele positieve reacties op deze bijzondere open dag. De livestreams van de online open dag zijn terug te kijken via winsum.voterra.nl.

De school bekijken

Leerlingen uit groep 8 die in de school willen komen kijken om de sfeer te proeven en het echte schoolleven willen ervaren zijn welkom op de Doe-middag op woensdag 9 februari. Deze middag start om 14.30 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. Aanmelden kan tot 6 februari via winsum.voterra.nl.

Naast de Doe-middag worden er ook rondleidingen georganiseerd op woensdag 16 februari, waarbij de basisschoolverlater met één ouder/verzorger een rondleiding door de school krijgt. Over de wijze van aanmelding wordt via de website gecommuniceerd.

 

Facebook TwitterLinkedin
­