Op 9 en 10 november worden de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord Nederland gehouden in MartiniPlaza in Groningen.

Op 9 en 10 november worden de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord Nederland gehouden in MartiniPlaza in Groningen. De Promotiedagen zijn het belangrijkste netwerkevenement voor ondernemers in het Noorden. De gemeente Het Hogeland doet samen met ondernemers uit de gemeente mee in de vorm van het Hogelandplein. ‘Ontmoeten’ is ook dit jaar het thema.

“De Promotiedagen zijn voor de gemeente een mooie etalage om ons zelf te laten zien én onze ondernemers een podium te bieden. Ontmoeting biedt nieuwe kansen voor onze ondernemers en de gemeente”, zegt wethouder Eltjo Dijkhuis.
Bezoekers zijn op 9 en 10 november welkom van 12:00 tot 22:00 uur. Aanmelden voor een gratis e-ticket kan via www.promotiedagen.nl/bezoeken/toegangskaart.

‘Happy Hour’

Op beide dagen wordt op het Hogelandplein een ‘happy hour’ gehouden. Bezoekers zijn tussen 16:00 en 17:00 uur welkom om onder het genot van een drankje te komen netwerken.

Over de Promotiedagen

De Promotiedagen zijn al 34 jaar het belangrijkste platform voor ondernemend Noord-Nederland. Ondernemers brengen er hun bedrijf onder de aandacht, breiden het netwerk uit en maken kennis met de laatste trends en ontwikkelingen.

Facebook TwitterLinkedin
­