Budgetcoach worden? Zo doe je dat

Budgetcoach is weer wat anders dan een bewindvoerder. Ergens horen ze wel bij elkaar, maar ze hebben zeker andere werkzaamheden en andere doelen voor de cliënten. Misschien vind je budgetcoach leuker klinken dan een bewindvoerder. Voor budgetcoach heb je ook opleidingen die je kunt volgen bij Hoffelijk.

Hoe word ik budgetcoach?

Je kunt bij Hoffelijk een basis opleiding doen voor budgetcoach. Als budgetcoach ben je niet bezig met het aflossen van de schulden en bemiddelen tussen de schuldenaar en de schuldeiser. Als budgetcoach ben je meer bezig met het budget van je cliënt en helpt je diegene om weer zelf alles te kunnen.

Als je onder bewind zit dan wordt je geld beheerd door de bewindvoerder. Je krijgt wekelijks leefgeld om je boodschappen van te doen. Je vaste lasten worden dan betaald met het overige en de schuldeisers ook. Steeds meer richting het einde krijg je dan steeds meer verantwoordelijkheden terug om te betalen.

Als budgetcoach heb je ook de keus om jezelf te blijven ontwikkelen. Je kunt je dan aanmelden om op de hoogte te blijven van alle actualiteiten. Bij Hoffelijk kun je je aanmelden hiervoor en zorgen zij dat jij altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en dat jij je cliënten zo goed mogelijk kan adviseren.

Je begint met de basisopleiding budgetcoach. Dit is een e-learning en kun je dus heel gemakkelijk zelf doen met de zelfstudie. Deze heb je nodig als basis als je hierin wilt starten. Als je die behaald hebt dan kun je verder gaan als je wilt en kun je de normale opleiding budgetcoach volgen. Deze focust zich meer op de praktijk dan de theorie. Budgetcoach worden? Lees er hier alles over.

Wat doet Hoffelijk?

Hoffelijk biedt diverse opleidingen aan voor mensen die ernaast ook werken en het dus erbij willen doen. Dit kan om diverse redenen zijn zoals een simpele bijscholing. Ook kan het zijn dat je een certificaat al hebt, maar dat deze na een bepaalde tijd verloopt. Dan moet je die dus opnieuw doen en dat kun je bij Hoffelijk doen.

Hoffelijk houdt zich bezig in de zakelijke dienstverlening. Hieronder valt de financiële dienstverlening, detachering en het beroepsonderwijs. Over alle drie de onderwerpen kun je uitgebreid lezen op de website. Volg een opleiding via de financieel opleider Hoffelijk.

Je kunt ook een samenwerking starten met Hoffelijk. Als je een bedrijf bent die mensen in dienst heeft of je bedrijf zit in de dienstverlening waar de certificaten verlopen, dan kun je hiermee een samenwerking aangaan. Hoffelijk zorgt er dan voor dat je altijd tijdig de nieuwe opleidingen kunt volgen samen met de mensen die dat moeten. Zo heb je zekerheid dat je altijd up to date bent in het werkveld.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin

_

­