Bouw jij mee aan Bedum?

In Groningen wordt het weer druk met bedrijfs en huwelijksfeesten

In februari van dit jaar ging er een zucht van verlichting door Nederland, toen bekend werd dat de meeste beperkende overheidsmaatregelen rondom corona van tafel zijn. Er zullen ook in Bedum gelukkige stellen zijn die nu definitief hun trouwfeest kunnen houden. Ook directies van bedrijven zijn blij dat ze weer vaker hun personeel kunnen zien en naast een verwacht bedrijfsfeest op elke gewenste locatie fysiek kunnen vergaderen.

Trouwfeest

Wil je op een populaire datum een bedrijfsfeest of jubileum houden dan is het raadzaam om ruim op tijd naar goede zaal huren Groningen op zoek te gaan. Heb je nog geen locatie gekozen en wil je het eerste halfjaar van 2022 gaan trouwen, hou er dan rekening mee dat bepaalde datums enorm populair zijn omdat ze een mooie cijfercombinatie hebben. Heel veel aanstaande bruidsparen hebben namelijk hun geplande trouwdag van 2020 naar 2021 verschoven om er vervolgens achter te komen dat 2022 waarschijnlijk meer mogelijkheden heeft. Met de afschaffing van de meeste regels is dit gelukkig ook waarheid geworden. Wil je nog op vrijdag 22-04-2022, zondag 22-05-2022 of woensdag 22-06-2022 trouwen dan zul je vanwege de populariteit van deze datums waarschijnlijk een ander tijdstip moeten kiezen. Voor komend jaar kun je dan maar beter nu alvast op zoek gaan naar een mooie zaal, waar je kunt gaan trouwen.

Vergaderen

Voor bedrijven zal het waarschijnlijk iets makkelijker zijn om datum voor een vergadering of meeting te plannen omdat deze meestal door de week vallen. De zoektocht naar een ideale locatie start ook voor stichtingen en andere organisaties meestal online. Het blijft dan lastig om tot een juiste keuze te komen. Het is lang niet altijd zo, dat de eerste pagina van google de beste keuze biedt. Natuurlijk kan een goed verzorgde website al een eerste indruk geven van een eventueel te boeken vergaderlocatie. Zo heeft Van der Valk Exclusief niet alleen goed geoutilleerde vergaderlocaties in Groningen maar ook in de rest van Nederland. Ze bieden voor allerlei soorten events talloze inspirerende vergaderlocaties.

Bereikbaar

Eén van de eerste vereisten als je op zoek gaat naar een locatie voor een feest of vergadering is de bereikbaarheid. Zo is het mooi buiten de stad Groningen liggende schitterende hotel Hotel Groningen-Westerbroek goed bereikbaar voor alle gasten en werknemers. Hoe mooi de online presentatie er ook uitziet, het is absoluut aan te raden om zelf op de gewenste locatie te gaan kijken. Zo zal een bruidspaar zelf willen ervaren wat er allemaal mogelijk is en ook zal de personeelsfunctionaris graag willen zien of de beoogde zaal voldoet aan de vergader eisen van het bedrijf. Dus maak een afspraak en ga zelf kijken.

Presentatie

Naast een goede catering en de mogelijkheid om bijvoorbeeld te overnachten zal er worden gekeken naast de mogelijkheden tot een interactieve presentatie. Een goede geluidsinstallatie en de mogelijkheid om een bedrijfsvideo of jaarplan te laten zien aan de aanwezige gasten zullen in een zaal aanwezig moeten zijn. In de huidige tijd is draadloze wi-fi en genoeg oplaadpunten om laptops of mobiele telefoons te verbinden onontbeerlijk.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­