Bouw jij mee aan Bedum?

De nieuwsbrief komt deze maand later dan gebruikelijk, we wilden tijdens de lockdown eerst zekerheid omtrent nieuwe coronamaatregelen afwachten, zodat de correcte openingstijden van onze winkel en de verdere gang van zaken doorgegeven kunnen worden. 

Het is dus wat laat, maar graag willen we iedereen nog een heel goed, warm, licht, gezond en positief 2022 toewensen! In diverse landen moet het nieuwe jaar nog beginnen; in China op 1 februari, dan komt men daar in het jaar 4179 terecht en in o.a. Afghanistan, Iran, Koerdistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan begint het nieuwe jaar op de eerste lentedag, 21 maart, daar vieren ze dan het jaar 1401. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden… Zo zie je maar; dag en jaartal zijn allemaal heel betrekkelijk, dus we kunnen elkaar op elke dag van elk jaar een goed nieuw jaar toewensen!                                                                      

Hoewel het er even om leek te spannen, mochten de winkels gelukkig dan toch weer open en hoe er ook geen afspraak gemaakt te worden. Je kunt dus onze wereldwinkel weer vrijblijvend binnen lopen, wel moeten de regels betreffende mondkapjes en afstand nog aangehouden worden, maar dat lijkt nu een kleinigheid na de lange sluitingstijd. Hopelijk mogen de horeca en cultuursectoren binnenkort ook weer open en kunnen we snel terugkeren naar het ‘normale’ leven, daar is iedereen hard aan toe… Wij zijn in elk geval heel blij iedereen weer in onze winkel te kunnen verwelkomen!

De maandaanbieding

Deze maand geldt er een korting van 20% op de foodproducten. Ook is de Oxfam Novib 2022 kalender op dit moment voor 15 euro verkrijgbaar. 

nieuwsbrief wereldwinkel wizzelwaark bedum januari 2022

Vriendenkaart                                                                                                                                     

Als je eerlijke wereldhandel een warm hart toedraagt en de wereldwinkel wilt steunen, kun je ‘vriend van de wereldwinkel’ worden. Je krijgt dan een vriendenkaart, waarmee je al jd 10% korting krijgt op onze kunstnijverheidsproducten en 20% korting bij speciale, vaak maandelijkse, aanbiedingen. Bovendien kun je dan uitnodigingen ontvangen voor speciale activiteiten, zoals een lezing of voorverkoop. De vriendenkaart is in de winkel verkrijgbaar en kost € 15,- per kalenderjaar. Wereldwinkel Wizzelwaark is zeer erkentelijk voor de steun die je ons hiermee biedt.

Vrijwilligers

Vind je de warme, kleurrijke sfeer in wereldwinkels prettig en lijkt het je wel wat om een dagdeel, of misschien meerdere, actief in onze winkel mee te werken, dan ben je van harte welkom! Je kunt je aanmelden via onderstaande contactgegevens. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Openingstijden

We hopen je snel te weer te ontmoeten in Wereldwinkel Wizzelwaark! Onze openingstijden zijn:

  • maandag: gesloten
  • dinsdag/woensdag/donderdag: 13.00 - 16.30 u.- vrijdag/zaterdag: 10.00 - 16.30 u.

 

Wereldwinkel Wizzelwaark
Grotestraat 32 Bedum
www.wereldwinkelbedum.nl
www.facebook.com/wereldwinkelbedum
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 06-29443200

Facebook TwitterLinkedin
­