Snel modern praktisch en veilig de sectionaaldeur

Zowel voor huishoudens als bedrijven is het een snelle, moderne, praktische en veilige manier om de (bedrijfs)auto in de garage te stallen: de sectionaaldeur. U knapt er bovendien uw woning of bedrijfspand mee op, precies in de stijl die u voor ogen hebt. Hieronder leest u hoe u zo'n sluitsysteem bestelt en wat de voordelen zijn.

Bestellen via een configurator...

Een sectionaaldeur bestellen doet u in een oogwenk met een speciale configurator, waar u niet alleen de kleur en het materiaal, maar ook andere opties aanvinkt. Zo is een loopdeur een mogelijkheid, deze gebruikt u wanneer u zelf even de garage in en uit wilt. Ook zijn er vensters in te monteren. Vanzelfsprekend voert u op deze configurator de maten in.

...of met de speciale inmeetservice

Lukt dit om uiteenlopende redenen niet, dan is er altijd nog de inmeetservice. Medewerkers komen op een door u gewenst tijdstip aan huis of kantoor en meten alles nauwkeurig op, waarna de sectionaaldeur met alle door u gekozen extra's wordt vervaardigd en gemonteerd.

Handmatig of automatisch

Sowieso is dit systeem handmatig een snelle manier om de garage te openen en sluiten. Wanneer u kiest voor een automatisch systeem, bestaat er de mogelijkheid van een afstandsbediening om vanuit de auto de sectionaaldeur omhoog te laten zoeven. U rijdt dan in een moeite door naar binnen. Zeker voor bedrijven is dit een aanrader.

De auto veilig en droog gestald

Omdat er bij een automatisch systeem geen sprake is van een slot dat opengebroken kan worden, maakt de sectionaaldeur uw garage tot een moeilijk te nemen vesting voor inbrekers. Bovendien zorgen de rubberen randen ervoor dat de ruimte vrij blijft van stof, vocht en kou. Die laatste kan bij ouderwetse garagedeuren snel optrekken richting de rest van het pand. Het wordt dus tevens beter geïsoleerd, en dat scheelt stroom.

Moderne uitstraling en ruimtebesparing

Dit systeem geeft een pand een moderne uitstraling, die mede door de andere genoemde voordelen de waarde van het geheel laat stijgen. Alleen al om deze reden is een sectionaaldeur een prima investering, en vanwege de isolatie ook nog duurzaam. Tot slot geeft het verticale sluitsysteem u meer ruimte. Aan weerskanten van de deuropening kunnen decoratieve plantenbakken geplaatst worden en voertuigen kunnen dicht tegen de deur aan geparkeerd worden. Al met al is een sectionaaldeur voor zowel bedrijven als huishoudens het overwegen waard.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­