Bouw jij mee aan Bedum ?

Dode en gewonde door ongeluk op Eemshavenweg ter hoogte van Zuidwolde

Dinsdagochtend heeft er rond 07.00 uur een ernstig verkeersongeluk plaatsgevonden op de Eemshavenweg N46 nabij Zuidwolde.

De politie laat weten dat bij het ongeval een 33-jarige man uit Groningen om het leven is gekomen. Een 48-jarige man uit Groningen is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Het dodelijk slachtoffer zat in een personenauto, die frontaal in botsing kwam met een bedrijfswagen.

Het ongeval gebeurde rond 07:00 uur dinsdagochtend. Er waren meerdere hulpdiensten uitgerukt. Ook was er een traumahelikopter ter plaatse. De weg werd in beide richtingen afgesloten. Waardoor er lange files ontstonden. Het verkeer wordt omgeleid.

Het politieonderzoek is inmiddels afgerond.

Het verkeer over de drukke en smalle Eemshavenweg, dat in 1979 officiëel werd geopend, neemt met de jaren toe. De laatste jaren is het auto aan auto rijden. De verwachting is dat de drukte op deze weg de komende jaren alleen maar zal toenemen. Regelmatig vinden er ongelukken en frontale botsingen plaats. Veel Bedumers willen al jaren dat het eerste stuk vierbaansweg vanuit Groningen wordt doorgetrokken tot de afslag/oprit Bedum Zuidwolde.

Zie ook: 112groningen.nl

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­