Bouw jij mee aan Bedum ?

Dit jaar wordt het oud papier in Bedum nog 1 keer huis-aan-huis opgehaald

Geen oud papier op vrijdag 3 november!

Dit jaar wordt het oud papier in Bedum nog 1 keer huis-aan-huis opgehaald. 

En wel op vrijdag 1 december.

Op vrijdag 3 november geen huis aan huis ophaalronde in het dorp Bedum. 

Op de eerste vrijdag in november waren er geen persauto's ter beschikking. Een week eerder wel, maar dat is al 3 weken na de vorige ophaalronde en dan is er zeker te weinig papier. Vandaar dat we op 3 november niet rijden.

Dan over 2024. Steeds meer mensen brengen het papier zelf naar de containers op het sportcomplex. Inzet van persauto's is een kostbare aangelegenheid en de eis van 5 ton papier per persauto halen we al niet meer. Ook niet na een periode van 5 weken. (Na 4 weken al helemaal niet meer) Daarom halen we het oud papier met ingang van 1 januari 2024 nog 6 keer per jaar huis-aan-huis op.

Uitgangspunt is de eerste vrijdag in de oneven maanden. Echter op de eerste vrijdag in maart en de eerste vrijdag in juli zijn er geen persauto's ter beschikking. Dit maakt dat op de volgende data in 2024 het oud papier huis-aan-huis wordt opgehaald:

  • Vrijdag 5 januari
  • Vrijdag 23 februari (Afwijkend)
  • Vrijdag 3 mei
  • Vrijdag 12 juli (Afwijkend)
  • Vrijdag 6 september
  • Vrijdag 1 november

De containers op de parkeerplaats van het sportcomplex zijn van maandag t/m zaterdag (m.u.v . de feestdagen) van 08.00 tot 16.00 uur geopend. 

Naar verwachting wordt de presentatiegids binnenkort huis-aan-huis bezorgd. De tekst aangaande de oud papier activiteiten is al enige tijd geleden aangeleverd en inmiddels helaas achterhaald. Het is niet anders.

 

Met vriendelijke groet,

Namens SV Bedum en St. Walfridusschool

De commissie oud papier.

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­