Leen een Raadslid in de Bibliotheken op Het Hogeland

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseren de vier bibliotheken op Het Hogeland de actie 'Leen een Raadslid'.

Ben je inwoner van Het Hogeland? Dan kun je tijdens ‘Leen een Raadslid’ op een vrijblijvende en toegankelijke manier in de Bibliotheken kennismaken met lokale politici/raadsleden. Je leent dit keer geen boek maar een (potentieel) raadslid waarmee je in gesprek gaat over onderwerpen waar je vragen over hebt of die belangrijk voor je zijn. De Bibliotheek wil zo naar het idee van een 'Human library' of ‘Mensenbieb’ gelegenheid geven tot ontmoeting en dialoog tussen bewoners en politici.

Alle 8 partijen van de kieslijst zijn uitgenodigd. De gespreksrondes van 20 minuten zijn verdeeld over twee ochtenden per Bibliotheek waarop er afgevaardigden van 4 partijen aanwezig zijn tussen 9.00-12.00 uur.

Wil je in gesprek in Winsum of Leens? Geef je op bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Voor de Bibliotheken Bedum en Uithuizen kun je mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data ‘Leen een Raadslid’:

Winsum: maandag 28 febr. & 7 maart
Leens: dinsdag 1 maart & 8 maart
Bedum: woensdag 2 maart & 9 maart
Uithuizen: vrijdag 4 maart & 11 maart

Kijk voor meer informatie op: www.biblionetgroningen.nl/agenda

Facebook TwitterLinkedin
­