NLDoet actie bij het KinderBoekenHuis in Winsum

Meehelpen met een grote boekenmarkt rondom het KinderBoekenHuis

12 maart is het weer NLDoet in heel Nederland en net als vorig jaar doet ook het KinderBoekenHuis te Winsum weer mee! Help je mee met het organiseren van een grote boekenmarkt in en om het KinderBoekenHuis? Het belooft een gezellige dag te worden waarbij iedereen kan meedoen. Mooie boekenpakketten maken, boeken uitzoeken en vooral even gezellig een praatje maken met elkaar. Hierbij nodigen ze graag extra vrijwilligers uit die het leuk vinden om mee te helpen.

Alle dubbele boeken voor de helft van de prijs

Met deze grote boekenmarkt wil het KinderBoekenHuis de voorraad dubbele kinderboeken uit zoeken en een zinvolle herbestemming geven en zo nieuwe schenkingen mogelijk maken. Daarom verkopen ze alle boeken deze dag voor de helft van de prijs (die toch al laag was). Kortom een feestje voor iedereen!!

Het is een leuke gelegenheid om kennis te maken met de werkzaamheden en vrijwillige medewerkers van het KinderBoekenHuis. Veel boeken zullen een feest van herkenning zijn. Aan het einde van de dag mag iedere vrijwilliger het mooiste boek (uit de verkoop) mee naar huis nemen.

Weggeefboekenkast bouwen

Voor en het liefst met mensen uit de buurt wordt ook een weggeefboekenkast voor buiten in elkaar gezet. Deze kast kan ook na deze dag buiten blijven staan. Ket KinderBoekenHuis zal de kast blijven vullen met weggeefboeken voor de buurtbewoners en andere boekenliefhebbers.

Aanmelden via NLDOET.NL: Meehelpen met de boekenmarkt rondom het KinderBoekenHuis | NLdoet

Meer informatie via www.kinderboekenhuis.eu en vragen kunt u stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook TwitterLinkedin
­