Bouw jij mee aan Bedum ?

oud papier actie bedum

Vrijdag 4 juni a.s. wordt in het dorp Bedum binnen de bebouwde kom de gebruikelijke huis-aan-huis oud papieractie van SV Bedum en de St. Walfridusschool gehouden. Het papier uiterlijk om 17.00 uur bij de weg zetten.

Het papier gebundeld of in een doos aanbieden. Graag zoveel mogelijk in groepjes neerzetten. Maximaal 20 kg. in een doos en geen gebruik maken van afvalcontainers. a.u.b. !!

Op donderdag 3 en vrijdag 4 juni staat er ook een container aan de Industrieweg nabij de ingang van Gemeentewerken. Hier kunt u het oud papier zelf afleveren.

Wordt het papier bij u niet bij huis opgehaald, dan kan het in één van de containers op het sportpark worden afgeleverd. De container daar is van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur geopend. Buiten de openingstijden geen papier achterlaten. Het papier geperst in stapelbare dozen of gebundeld aanleveren. Er wordt nog te veel los papier in de container gedumpt.

Een dringend verzoek geen afval (zoals piepschuim, plastic, geplastificeerd papier, hout, puin of sap- / melkpakken) mee aan te bieden of af te leveren.

Een ieder alvast bedankt voor de medewerking.

Sv Bedum en Sint Walfridusschool.

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­