Bouw jij mee aan Bedum ?

Slagwerk Wilhelmina Bedum behaald een 2e plek tijdens de Rasteder Musiktage

Het slagwerkensemble van CMV Wilhelmina Bedum heeft tijdens de Rasteder Musiktage (1-3 juli, Rastede, DE) een prachtige tweede plaats behaald. Onder leiding van dirigent Dani van Kruistum speelde het ensemble tijdens het groots opgezette festival twee werken: Marching Season en Shadows of a Dreamworld.

Dit indrukwekkende en prachtig uitgevoerde optreden werd beloond met 93,33 punten, goed voor een tweede plaats vlak achter Wilhelmina Delfzijl (94 punten). Dani van Kruistum heeft als debuterend dirigent bij het ensemble ook een prachtige prestatie geleverd door tweede te worden in de dirigentencompetitie!

Na twee onzekere jaren, waarin de slagwerkers meer thuis zaten dan ze lief was en langzaam het ledental terug zagen lopen, hebben ze vanaf september 2021 keihard gewerkt voor dit prachtige resultaat. Het ensemble heeft dit weekend haar terugkeer uitbundig gevierd! Eerst op het podium maar later ook tijdens de vele feestelijkheden rondom het festival. Het seizoen waarin een nieuwe start is gemaakt onder leiding van een nieuwe dirigent is hiermee geweldig afgesloten!

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­