Bedum Beach 2024

Komend weekend vindt de 10e editie van ODN Oil Bedum Beach plaats, op het Versplein in het centrum van Bedum. Aan het recreatieve beachvolleybalevenement doen dit jaar weer meer dan honderd teams mee.

Gedurende twee dagen kunnen jong en oud, geoefende volleyballers maar zeker ook mensen zonder balgevoel, zich weer uitleven op het strand met beachvolleybal, strandbarbecue en een beachparty.

Bedum Beach 2024 beachvolleybal 1

Het evenement begint traditiegetrouw op vrijdagmiddag met een groot basisschooltoernooi, waarbij ruim honderd kinderen van diverse scholen er samen een gezellige drukte van maken. De insteek is dat iedereen mee moet kunnen doen, dus er zijn wat aangepaste spelregels, maar uiteindelijk word er wel door iedereen volop gestreden om de felbegeerde wisselbokaal.

Bedum Beach 2024 beachvolleybal 2

's avonds mogen de recreatieve teams en de deelnemers aan het bedrijventoernooi hun

beachvolleybalkunsten vertonen onder het toeziend oog van vele belangstellenden. Op zaterdag zal er in diverse poules gestreden worden om de eeuwige roem en het winnaarsshirt. Er zijn speciale 2x2 poules voor prestatiegerichte teams en voor gezelligheidsteams en eeuwige talenten zijn er 4x4-poules op elk niveau.

Het programmaboekje van dit jaar is te vinden op: bit.ly/bedumbeach24

Facebook TwitterLinkedin
­