Bouw jij mee aan Bedum ?

Afgelopen week is de 27 editie van de Noord-Groninger Antiek&Curiosa route uitgegeven. De voorzitter van het VVV kantoor in Bedum het Hogeland, Henk van der Velde, kreeg de nieuwe folder uitgereikt door Piet Lanting, een van de initiatiefnemers van de Noord Groninger route.

27 editie van de Noord-Groninger Antiek & Curiosa route uitgegeven
Henk van der Velde (links) en Piet Lanting (rechts)

Voor velen inmiddels een begrip voor anderen echt een ontdekkingsreis dus zeker een uitje voor deze zomer, juist en vooral nu vele vakantiegangers in eigen land blijven.

Bijzondere toeristische aandachtspunten zijn het kleinste haventje  Noordpolderzijl, de imposante Eemshaven en het pittoresk dorpje Garnwerd of de gezellige stad Groningen met zijn sfeervolle terrassen waar op mooie zomerdagen meer toeristen en gasten bij de horeca zijn dan dat het inwoners telt.

27 editie van de Noord-Groninger Antiek & Curiosa route uitgegeven 

De route brengt u langs antiek-brocante-retro-vintage-disign-kunst en industriële spullen. U kunt ons bereiken vanuit alle windrichtingen volop genietend van de prachtige omgeving, van de natuur van de nostalgische dorpen, wierden en wateren, monumentale borden, molens, boerderijen en pleisterplaatsen in ons prachtige Groninger land

De route is dit jaar uitgebreid met 2 nieuwe deelnemers t.w. Woonwinkel Victoria in Ten Boer en Robin-Curiosa in Leens.De route vrienden heten U van harte welkom deze zomer op de Noord Groninger route.

De folders liggen bij vele VVV kantoren, campings en vele andere toeristische plaatsen.

zie www.antiek-curiosaroute.nl

Facebook TwitterLinkedin
­