Training Vertrouwenscontactpersoon Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland

Op 19 maart a.s. organiseert het Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland in samenwerking met het NOV een gratis training voor Vertrouwenscontactpersoon(VCP) voor vrijwilligersorganisaties in Het Hogeland. Het is een zeer actueel onderwerp! Een VCP biedt leden van een vrijwilligersorganisatie de mogelijkheid om in vertrouwen over grensoverschrijdend gedrag te praten zoals pesten, discriminatie of seksuele intimidatie.

De VCP gaat in gesprek met slachtoffer of beschuldigde en onderzoekt waar de persoon in kwestie terecht kan met zijn/haar hulpvraag en welke stappen genomen kunnen worden. Daarnaast helpt een VCP het bestuur om grensoverschrijdend gedrag binnen de organisatie te voorkomen, aan de hand van beleid.

De training zal in Groningen worden gegeven en u kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ovv naam en vrijwilligersorganisatie waarvoor u werkt. U kunt ook contact opnemen met Barbara van den Burg Tel: 06-21815772.

Centrum Vrijwilligerswerk Het Hogeland organiseert Training Vertrouwenscontactpersoon voor vrijwilligersorganisaties

Facebook TwitterLinkedin
­