Bouw jij mee aan Bedum?

Gemeentebelangen Het Hogeland op 2 maart weer op pad

Op 27 jan. j.l. heeft GemeenteBelangen voor talrijke leden en partners een Nieuwjaarsreceptie gehouden in het Trefcentrum te Bedum. Onze eigen verhalen en korte filmpjes zorgden voor een mooie en ontspannen avond.

Nu gaan we in 2020 weer van start met onze openbare schaduwfractieberaden. 

U bent nu van harte uitgenodigd voor ons openbaar schaduwfractieberaad op maandagavond 2 maart a.s., aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
En wel in de vergaderruimte van de Op Roakeldais hal te Warffum.
Het adres is Oostervalge 52a 9989 EL  Warffum.
U kunt parkeren bij de hal via een smalle weg vanaf de hoofdweg.

We vertrouwen er op u weer een mooi en boeiend programma te kunnen bieden.
Als spreker is de heer Erik Bakker uit Kantens uitgenodigd met als onderwerp o.a. hoe dorpen kunnen worden verduurzaamd / postcoderoos / enz.
Ook zal er aandacht zijn voor de lokale energiecoöperaties, hoe staan zij in de lokale en provinciale energietransitie? Zie ook cooperatie-eik.nl. EIK staat voor Coöperatie Energie Initiatief Kantens e.o.
 
Voor de landelijke klimaatwet moet de provincie Groningen dit jaar aan “Den Haag” aangeven wat het provinciale aanbod is voor het opgesteld vermogen wind- en zonne-energie tot het jaar 2030. Voor GemeenteBelangen is het belangrijk dat de Groningers ook in een eigendomspositie komen.

Onder de naam  “schaduwfractieberaad” houdt GemeenteBelangen Het Hogeland  openbare bijeenkomsten in onze nieuwe gemeente Het Hogeland. Een belangrijk doel van deze bijeenkomsten is om ter plekke zichtbaar te zijn voor de inwoners, bedrijven en organisaties in de nieuwe  –  wel hele grote  –  gemeente. Dus niet alleen tijdens de verkiezingen.
Tijdens deze bijeenkomsten kan zowel kennis worden gemaakt als gedachten worden uitgewisseld met onze raadsleden, wethouder en politieke vereniging.

Belangstellenden en insprekers zijn altijd welkom tijdens zo`n openbaar schaduwfractieberaad.
GemeenteBelangen vervolgt hiermee een jarenlange aanpak van haar contact met zowel haar leden als alle betrokkenen in onze gemeente.

Organisaties als bijv. Dorpsbelangen en bedrijven kunnen ook het initiatief nemen voor een uitnodiging aan GemeenteBelangen voor een openbaar schaduwfractieberaad. Informatie hierover is onder andere te verkrijgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook TwitterLinkedin
­