Gezamenlijke isolatieactie gemeente Het Hogeland

Heeft u een koophuis dat is gebouwd vóór 1988? Doe mee aan de actie!

Denkt u ook weleens na over het isoleren van uw huis? Maar ziet u door de bomen het bos niet meer? Bijvoorbeeld hoe u een goed, betrouwbaar en toch voordelig isolatiebedrijf vindt? Doe dan mee aan de gezamenlijke isolatieactie die we als gemeente organiseren.

Eigenaren van huizen in de gemeente die zijn gebouwd vóór 1988 komen daarvoor in aanmerking. Bij deze huizen valt vaak veel winst te halen met isolatie. Want bij de bouw ervan is niet of nauwelijks isolatie aangebracht. Hoort u tot deze groep? Dan krijgt u in de komende periode, uiterlijk 10 december, een brief in de bus. Voordelen voor u Door mee te doen aan de actie bespaart u niet alleen veel tijd. Het levert u ook veel financieel voordeel op. Want isoleren is een stuk goedkoper voor meerdere woningen tegelijk. En: we hebben het uitzoekwerk al voor u gedaan. Onafhankelijk technisch adviseurs van het Regionaal Energieloket selecteerden de beste betrouwbare isolatiebedrijven uit de regio. Ze spraken vaste prijzen af, ook voor maatwerk. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Isolatie is als een warme jas voor uw huis. Comfortabel en het zorgt ervoor dat u minder hoeft te verwarmen. Daardoor kunt u flink besparen op uw energierekening. En: het is beter voor onze wereld. Doet u ook mee?

Meer weten

Voor inwoners die er voor in aanmerking komen, houden we twee online informatieavonden. Meer daarover leest u in de brief die u ontvangt. Informatie over de actie vindt u op www.regionaalenergieloket.nl/acties. Vragen? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 088 525 4110.

Facebook TwitterLinkedin
­