Bouw jij mee aan Bedum?

Goedkopekoffiebekers.nl Sociaal betrokken ondernemer van Het Hogeland 2022

Op de Noordelijke Promotiedagen in Martiniplaza was de eerste uitreiking van het certificaat ‘Sociaal betrokken ondernemer Het Hogeland’. Op Het Hogelandplein reikte wethouder Mariette de Visser dinsdagmiddag het certificaat uit aan Goedkopekoffiebekers.nl uit Baflo.

Jong, enthousiast en sociaal

Al enige jaren is er een goede samenwerking tussen Goedkopekoffiebekers.nl en Werkplein Ability, onderdeel van Gemeente Het Hogeland. Wethouder Mariette de Visser: “Hun sociaal betrokken houding is van grote waarde in onze gemeente. Ze staan als jong, enthousiast bedrijf open om ook mensen met een arbeidsbeperking op te nemen in hun team, bijvoorbeeld via detachering vanuit Werkplein Ability. Mensen kunnen zo werkervaring opdoen en zich verder ontwikkelen”.

Leren en werken

Het bedrijf uit Baflo biedt ook Praktijkleren aan, in nauwe samenwerking met Werkplein Ability. Mensen die werken maar geen startkwalificatie hebben, kunnen dan leren tijdens het werken. Na een goede afronding krijgen zij een certificaat.

Een onderdeel van het productieproces van de koffiebekers is nu ook ondergebracht bij het Leerwerkbedrijf van Werkplein Ability in Uithuizen. Een aantal mensen voert hier dagelijks werkzaamheden uit voor Goedkopekoffiebekers.nl  Zo kunnen ze werken in een beschutte omgeving en meedoen in de maatschappij.

Facebook TwitterLinkedin
­