Bouw jij mee aan Bedum?

Leen een raadslid in de bibliotheken op het Hogeland

Zo tegen het einde van 2022 organiseren de bibliotheken op het Hogeland nogmaals de actie 'Leen een Raadslid'.

Ben je inwoner van het Hogeland? Dan kun je tijdens ‘Leen een raadslid’ op een vrijblijvende en toegankelijke manier in de bibliotheken in gesprek met lokale politici/raadsleden. Je leent dit keer geen boek maar een raadslid waarmee je in gesprek gaat over onderwerpen waar je vragen over hebt of die belangrijk voor je zijn. De bibliotheek wil zo naar het idee van een 'Human Library' of ‘Mensenbieb’ gelegenheid geven tot ontmoeting en dialoog tussen bewoners en politici. Blik samen met een raadslid terug op het afgelopen jaar en doe ideeën op voor het komende jaar.

Alle 8 partijen zijn uitgenodigd. De ochtenden starten op maandag 28 november. Tussen 9.00 – 12.00 uur zijn er gespreksrondes van 20 minuten.

Wil je in gesprek? Geef je dan voor vrijdag 25 november op bij Birte Buwalda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kijk voor meer informatie & data op: www.biblionetgroningen.nl/agenda/winsum of www.biblionetgroningen.nl/agenda/uithuizen

Facebook TwitterLinkedin
­