Michel Harkema heeft MS en de enige mogelijkheid om deze ziekte stop te zetten is een stamceltransplantatie. Uit verschillende studies is naar voren gekomen dat de behandeling effectief kan zijn bij een deel van de mensen met MS. In Nederland wordt nog geen stamceltransplantatie bij MS patiënten gedaan, omdat dit nog in een studiefase zit. Het zal nog heel wat jaren duren voordat dit in Nederland wordt gedaan.

Stichting Michel vs MS Michel Harkema Bedum

Omdat Michel duidelijk achteruit gaat, kan hij hier niet op wachten. Hij kan in maart 2022 in Moskou behandeld worden, dit kost in totaal maar liefst 60.000 euro en de ziektekostenverzekering vergoedt dit niet. Omdat hij dit bedrag, jammer genoeg niet op zijn bankrekening heeft staan, hebben we een stichting opgericht die heet "Michel vs MS".

We proberen d.m.v. crowdfunding geld in te zamelen. We organiseren verschillende acties. We hebben bijvoorbeeld een sponsorwandeltocht georganiseerd van de scheve toren in Bedum naar de Martinetoren in Groningen. Vorige week zaterdag is er voor Michel geracet op de Kartbaan in Ulrum en 17 december staat er een benefietkartdag op de planning. We zouden volgend weekend ook staan op de Winterfair in Warffum en op 15 december op de Dickensmarkt in Bedum. Helaas zijn deze twee markten i.v.m. de Covid maatregelingen geannuleerd. Hopelijk worden er niet meer evenementen geannuleerd. Voor ons wordt het hierdoor steeds moeilijker om het streefbedrag van €60.000 voor maart 2022 te gaan halen.

U kunt Michel helpen door te doneren op michelvsms.nl . Elke bijdrage, hoe klein ook, is van grote waarde.

Facebook TwitterLinkedin
­