Bouw jij mee aan Bedum?

Jouw maximale hypotheek berekenen Doe het met Frits

Als het gaat om een nieuwe woning kopen, is één van de belangrijkste vragen: Hoeveel kan ik maximaal lenen? Voordat je überhaupt begint met huizen jagen, wil je natuurlijk een realistisch beeld hebben van je financiële mogelijkheden. Er is niets frustrerender dan je droomhuis te vinden, om er dan achter te komen dat de hypotheek je portemonnee te ver zou strekken. Gelukkig is er Frits, een innovatieve hypotheekadviseur die jouw maximale hypotheek berekenen een makkie maakt!

Slimme tool van Frits

Met de slimme online tool van Frits heb je in een handomdraai inzicht in hoeveel hypotheek je maximaal kunt krijgen. Gewoon wat basisgegevens invullen over je inkomen, vaste lasten en persoonlijke situatie, en de tool rekent voor je uit wat een verantwoorde maximale hypotheek zou zijn. Geen stoffige Excel-sheets of ingewikkelde berekeningen meer nodig!

Wat deze tool onderscheidt, is dat hij rekening houdt met al je specifieke omstandigheden. Heb je bijvoorbeeld een studieschuld uit te zitten of betaal je alimentatie aan je ex? De tool neemt dit soort bijkomende uitgaven gewoon mee in de berekening. Zo voorkom je dat je meer leent dan je in de praktijk kunt dragen en krijg je een reëel beeld van wat er echt in zit.

De achtergrond van Frits
De geniale geesten achter dit handige hulpmiddel zijn de oprichters van Frits. Een groepje ondernemende Delftenaren die in 2015 de vastgeroeste, ondoorzichtige hypotheekmarkt zat waren. Ze besloten het heft in eigen handen te nemen, haalden vakinhoudelijke diploma's en groeven zich een weg door de wirwar aan regels, kosten en voorwaarden.

Hun missie: radicale transparantie en toegankelijkheid in de hypotheekwereld. Alle informatie die traditioneel voor de klant verborgen bleef, wilden zij hélder en overzichtelijk op tafel leggen. En zo werd Frits geboren als een compleet nieuwe aanbieder van hypotheekadvies.

Hypotheekexperts die weten waar ze het over hebben

Vandaag de dag is Frits uitgegroeid met een team van bevlogen adviseurs. Doorgewinterde hypotheekexperts die weten waar ze het over hebben, maar dit weten te verpakken in kraakhelder advies. Zonder omhaal van wollige termen of bureaucratische rompslomp. Bij Frits draait het om eenduidigheid, zodat jij de beste hypotheek krijgt die écht bij jouw situatie past.

Wat doet Frits nog meer

Maar de slimme rekentool is slechts het begin. Er is meer over Frits. Eenmaal je maximale hypotheek berekend, kun je bij Frits terecht voor veel meer dienstverlening. Denk aan een gratis eerste adviesgesprek om alle hypotheek opties te verkennen en de mogelijkheid om een bied certificaat aan te vragen, zodat je zeker weet dat een verkoper jouw bod serieus zal nemen.

De experts leggen je ook graag uit wat de verschillen zijn tussen lineaire of annuïteitenhypotheken, en welke optie het beste bij jouw voorkeuren en plannen aansluit. Integrale transparantie van het eerste tot het laatste advies, zodat jij weloverwogen je keuze kunt maken.

Advies op maat

Dus waar wacht je nog op? Ga naar de site van Frits, bereken je maximale hypotheek met een paar klikken en ervaar het verschil. Geen gelazer of addertjes onder het gras, maar heldere adviezen op maat. Zij maken het grootste financiële avontuur van je leven een eitje! Neem vandaag nog contact op voor een kijk in de keuken van de moderne hypotheekwereld volgens Frits.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­