Een vast gezicht tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed.

Nieuwe verloskundigenpraktijk in Bedum per april 2022!

Ik ben Paula Leguijt, 45 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen.

Omdat ik zelf in Bedum woon en sinds 2021 nu mijn “eigen” cliënten begeleid (caseload), was het voor mij tijd om een praktijklocatie in Bedum te vinden. Ik werk nu bijna drie jaar samen met twee collega’s onder de naam “De Eerste Stap” te Winsum. (mocht ik bijvoorbeeld ziek zijn dan zijn zij mijn achterwacht, zodat goede zorg gegarandeerd blijft)

Wat ik belangrijk in mijn zorgverlening vind is dat jij en je eventuele partner je op jullie gemak voelen. Op deze manier kunnen we een vertrouwensband opbouwen wat ten goede komt voor de zwangerschapsbeleving en de bevalling. Ten tweede vind ik het belangrijk dat jij als zwangere centraal staat. Iedereen is anders en ik wil jou de begeleiding geven die jij nodig hebt.

Per april 2022 begin ik mijn eigen praktijkruimte aan de Stationsweg 12-14 te Bedum. (inderdaad, het gebouw naast de kerk waar Univé en Ritsema gevestigd zijn)

Nieuwe verloskundigenpraktijk in Bedum per april 2022! Verloskundigenpraktijk Bedum - Parkeergelegenheid achter het gebouw

Hier kun je terecht voor de zwangerschapscontroles en echo’s. Ook plaats en verwijder ik spiralen. Mensen buiten Bedum zijn ook welkom om zich bij me aan te melden. Mijn werkgebied is Bedum, Groningen en ‘t Hogeland. Als je twijfelt of je in het juiste gebied woonachtig bent kan je altijd contact met me opnemen.

Een leuke openingsactie kan natuurlijk niet ontbreken:

De eerste 15 aanmeldingen krijgen een leuke goodiebag 😊

Aanmelden kan via de link:  Contact > Verloskundigenpraktijk de eerste Stap (deeerstestapverloskunde.nl) (kies dan voor Paula). Ik neem dan zsm contact met je op.

of via telefoonnummer 06-52430775

Je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Paula Leguijt

 

Website: deeerstestapverloskunde.nl

verloskundigenpraktijk de eerste stap logo

Facebook TwitterLinkedin
­