Optimyst waterdamp haarden

Een elektrische waterdamp haard bevat de allerlaatste technologie. Deze haarden bevatten een zeer realistische 3D vlam. De installatie van een waterdamp haard verloopt zeer eenvoudig. Dit artikel legt uit hoe een waterdamp haard precies werkt en geeft informatie over de mooie wijze van verlichting.

Wat zijn Optimyst waterdamp haarden?

Optimyst haarden maken gebruik van waterdamp. Waterdamp zorgt voor realistische vlammen en geven de illusie van levensecht vuur. Er wordt als het ware gebruik gemaakt van een geavanceerde en gepatenteerde vorm van 3D techniek. Het vuur brandt door deze vorm van techniek realistischer dan ooit. U kunt de vlammen vanuit iedere invalshoek uitgebreid bekijken. Het beeld wordt gecreëerd door gebruik te maken van lichtprojectie op waterdamp. Ook is er realistisch hout aanwezig in de haard en dit versterkt het open haard gevoel nog eens extra.

Water, stroom en spectaculaire verlichting

Optimyst waterdamp haarden maken gebruik van water, stroom en verlichting. Men geeft regelmatig aan niet te kunnen geloven dat het aanwezige vuur, gebaseerd is op 3D techniek. Ten eerste vult u het waterreservoir aan en geniet u tot wel 10 uur van uw haard. Bijkomend voordeel is dat een haard op waterdamp  zorgt voor een goede vochtregulatie in huis.

Alles is in te stellen middels een handige afstandsbediening. Stel de vlamhoogte in, alsmede de spectaculaire kleuren. De verlichting van de Optimyst waterdamp haarden verschilt per model. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van Xenon lampen. Xenon lampen bezitten de eigenschap om te zorgen voor super realistische vlammen. De vlammen krijgen een diepe en warm oranje kleur. Ook zijn er modellen beschikbaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van LED lampen. LED lampen gaan erg lang mee en zijn energiezuinig.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­