Bouw jij mee aan Bedum?

Tapijt laten reinigen in 5 stappen! 

Een tapijt is een prachtige toevoeging aan je interieur, maar als je er nog lang van wilt genieten, dan moet je het wel netjes onderhouden. Het tapijt zo nu en dan reinigen hoort er dan bij. Als je naar "uitbesteden tapijt reinigen" zoekt op internet, dan kom je duizenden resultaten tegen. Je bent dus zeker niet de enige die graag een schoon tapijt wenst. Benieuwd wat je zoal kunt verwachten? Lees dan snel verder, want in dit artikel lees je wat er allemaal gebeurt als je besluit om je tapijt onder handen te laten nemen door Cinco Cleaning!

1. Offerte aanvragen

De eerste stap is het aanvragen van een offerte. Dit is heel makkelijk, snel en vrijblijvend via de website te regelen. Wil je liever bellen, dan kan dat ook. Je krijgt dan een medewerker te spreken die je een aantal vragen stelt om in te schatten hoeveel het tapijt reinigen zal kosten.

2. Voorinspectie en gratis proefreiniging

Ga je akkoord met de offerte, dan wordt er samen een afspraak gemaakt voor een gratis proefreiniging en voorinspectie. De specialist bepaalt de te gebruiken reinigingsproducten en zal eventuele moeilijk te reinigen onderdelen of gebieden aangeven. Bevalt het resultaat van de proefreiniging, dan wordt er direct verdergegaan met de echte reiniging. Ben je toch niet helemaal tevreden over de proefreiniging omdat het resultaat niet aan de verwachtingen voldoen, dan wordt alles weer ingepakt en betaal je als klant helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan allemaal voor rekening van de Cinco Cleaning.

3. Dieptereiniging

De dieptereiniging begint met het nevelen van een geschikt reinigingsproduct om vuil los te weken. Daarna wordt het tapijt grondig gespoeld. Er wordt dan warm water onder druk in het tapijt gespoten en vervolgens direct weer opgezogen en afgevoerd, samen met het vuil en reinigingsproduct. Dit is de meest grondige reinigingsmethode die wordt aanbevolen door grote tapijtfabrikanten voor het grootschalig onderhoud van tapijt.

4. Extra vlekkenbehandelingen

Eventuele hardnekkige vlekken worden extra behandeld. De sproei-extractie methode wordt gebruikt om de meeste vuilvlekken te verwijderen, maar houd er rekening mee dat sommige nog zichtbaar zullen blijven. De extra behandeling wordt dan net zo vaak toegepast om het resultaat zo goed mogelijk te maken. Het is wel belangrijk om te weten dat er geen garanties gegeven kunnen worden dat alle vlekken voor 100% worden verwijderd. Soms hebben vlekken bijvoorbeeld de vezels zodanig verkleurd, waardoor ze niet meer te verwijderen zijn.

5. Na-inspectie en impregneren

Na het reinigen wordt er samen met jou nog een grondige na-inspectie gedaan om te kijken of alles naar wens en schoon is. Ten slotte heb je de keuze om het tapijt te impregneren met een vuilafstotende beschermlaag. Dit zorgt voor een betere bescherming tegen toekomstige vlekken.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­