Zo werkt een Philips Hue inbouwspot. Demotica.

Altijd al de Philips Hue LED lampen willen plaatsen in jouw huis? Dan is dit hét moment om dat te gaan doen. De installatie is snel en eenvoudig gedaan waarna je onbeperkt kan genieten van de fijnste sfeer in huis dankzij de gezellige verlichting. Ga bijvoorbeeld voor losse LED verlichting of kies ervoor om de starterskit aan te schaffen. Hiermee heb je gelijk alle benodigdheden om jouw huis te voorzien van mooi verlichte ruimtes. Kies een warm witte lamp of ga voor een kleurrijke variatie met de Philips Hue lampen. Met de Philips Hue inbouwspots zit je altijd goed.

Wat is nodig voor de installatie?

Het plaatsen van Philips Hue lampen is geen complexe taak. Voordat je begint aan het plaatsen van de nieuwe verlichting, zorg er dan altijd voor dat de stroom uitgeschakeld is van de lamp die je wil gaan verwisselen. Haal bijvoorbeeld de stekker uit het stopcontact of gebruik de schakelaar van de betreffende lamp. Alleen als je zeker weet dat er geen stroom meer staat op de lamp die je gaat verwisselen, kun je aan de slag gaan. Verwijder de oude lamp en plaats vervolgens de nieuwe, slimme Philips Hue lamp. Zet daarna de stroom weer aan om vervolgens te kunnen genieten van je nieuwe en moderne verlichting. Als je graag contact opneemt over de installatie van de inbouwspots, dan kun je altijd terecht bij specialisten die je altijd goed kunnen helpen.

Verbind de Philips Hue Bridge

De Bridge van Philips Hue kun je zien als het brein van het gehele systeem. Hier komt alles samen. De Bridge is de verbinding tussen jouw netwerk thuis en de slimme lampen. Deze koppeling heb je nodig om al jouw apparaten met een klik via je smartphone te kunnen bedienen. Je verbindt de Bridge met hetzelfde netwerk als jouw smartphone waarna je ook al je apparaten verbindt met de Bridge. Zo is jouw verlichting gelijk verbonden met jouw smartphone. Vervolgens download je de Hue app die je nodig hebt om je lampen op afstand te bedienen.

De verschillende inbouwspots

Philips Hue beschikt over verschillende types inbouwspots. Zo heb je de Lumiance GU10 waarbij GU10 staat voor de fitting waar de lamp in gaat. Je kunt met deze variant genieten van zowel wit als gekleurd licht. Zo kun je dit precies regelen met je smartphone totdat je het licht precies hebt zoals jij dat wil. Deze inbouwspot kun je in het wit en in het zwart aanschaffen. Het hangt maar net af van welke van de twee het beste past bij jouw interieur. Je kunt deze inbouwspot zelfs in geborsteld aluminium aanschaffen. Dezelfde inbouwspot is ook te verkrijgen zonder het gekleurde licht. Deze zijn wat goedkoper. Ook deze kun je precies aanschaffen in de kleur die past bij jouw woning. Met Philips Hue kun je dus de verlichting precies aanpassen op jouw wensen en vervolgens de lampen uitkiezen die ideaal aansluiten bij jouw woning.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin

_

­