Bouw jij mee aan Bedum?

koperwiek Gerrit Kiekebos Het Groninger Landschap

Woensdag 3 januari 2024 Uilenballen pluizen en vogelsnacks maken.

13.30 uur - 16.00 uur in het Bezoekerscentrum Dollard.

In de kerstvakantie organiseren we een leuke activiteit voor de jeugd. Behalve uilenballen pluizen gaan we dan vogelsnacks maken van dennenappels. Deze vullen we met zaad voor de vogels in de winterperiode wel wat extra krachtvoer kunnen gebruiken. En hoe leuk om de vogels te zien snoepen van je zelfgemaakte ‘dennenappelvogelsnack’! Voor de ouders en/of andere begeleiders bestaat bij goed weer de mogelijkheid om deel te nemen aan een excursie in het mooie Dollardgebied. Deelname is gratis.

Reitdiep Jan Wesseling Het Groninger Landschap

Woensdag 3 januari 2024 Winterdoemiddag in het Reitdiep.

14.00 uur - 16.00 uur in het Bezoekerscentrum Reitdiep.

Gezellige knutselmiddag voor kinderen. Maak een vetbol en een pindaslinger of knip de mooiste ijskristallen. Voor klein en groot is er van alles te doen rondom het thema winter. We vinden het fijn als je je aanmeldt, zodat we ongeveer weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. Deelname is gratis.

Lettelberterpetten Geert Job Sevink Het Groninger Landschap

Donderdag 4 januari Lekker de natuur in na de feestdagen.

13.30 uur - 15.00 uur vanaf de hooischuur aan de Hooilanden 12 te Lettelbert. 

De feestdagen zijn voorbij. De goede voornemens zijn gemaakt en de kilootjes mogen er wel weer af. Een mooi moment om lekker de natuur in te gaan. We maken op donderdag 4 januari een gezinswandeling in de Lettelberterpetten met gidsen van Het Groninger Landschap. In de hooischuur vertellen we u iets over het gebied en daarna gaan we naar buiten. Het moerasbos is verstild, de bomen hullen zich in wintertooi, de omringende velden zijn wijds. Deelname is gratis voor beschermers en kinderen. Niet beschermers betalen € 2,50

Voor alle activiteiten geldt: meer info en aanmelden via www.groningerlandschap.nl/activiteiten

Facebook TwitterLinkedin
­