Bouw jij mee aan Bedum?

MIDDELSTUM - Afgelopen weekend is ook in Noord-Groningen het festivalseizoen losgebarsten. Tijdens het eerste weekend van Sunsation kwamen weer duizenden bezoekers af op topartiesten als Lee Towers en Jan Smit.

Sunsation Middesltum 2024 Dag 2 194 foto Jordi HaverdingsSunsation 2024 - Foto: Jordi Haverdings

Tijdens Sunsation Live genoot het aanwezige publiek van spetterende optredens van Funky Piano's en Sander Metz. Het optreden van levende legende Lee Towers was het hoogtepunt van de avond. Zijn uitvoering van "You'll never walk alone" zorgde bij menigeen voor kippenvel.

Tijdens de Klimaatgroep Hollandse Avond werd het aanwezige publiek onder andere getrakteerd op een gelegenheidsduet van Billy Dans en Ammar. Beide zangers stonden afzonderlijk geprogrammeerd, maar grepen de gelegenheid aan om hun hit 'Koning van de Nacht' samen uit te voeren. In Maarten's Piratennest ging het publiek helemaal los met onder andere Piraten Power Hour en Dennie Christian. Op Roy's Donderende Mainstage ontketende Jan Smit met zijn optreden een ongekend feest in de tent. Naast de bekende namen was er ook nieuw talent te ontdekken. De nieuwe Groningse sensatie Kounavvelz debuteerde op het hoofdpodium en deed dat met succes. Het publiek ging los op de aanstekelijke muziek van bekende Groninger hits in een 'klaaicore' jasje.

Sunsation wordt woensdagmiddag vervolgd met de kinderdisco. Komend weekend staat op vrijdag Back in Time op het programma met Cascada uit Duitsland als hoofdact, die wereldwijd hits scoorde zoals 'Everytime we touch'. Op zaterdag 23 maart eindigt het festival met het Sunsation Dance Event.

Facebook TwitterLinkedin
­