Bouw jij mee aan Bedum ?

MIDDELSTUM – De 33-ste editie van Sunsation is in aantocht. Het evenement vindt plaats van 1 tot en met 9 april. Het is alweer drie jaar geleden dat het publiek voor het laatst uit zijn dak ging op het Middelstummer festivalterrein. De vrijwilligers staan te popelen om publiek en artiesten weer te mogen verwelkomen. De organisatie is erg blij met de komst van onder andere Frans Bauer, Emma Heesters en Flemming. De voorverkoop voor Sunsation gaat van start op zaterdag 5 maart.

Line-up Sunsation 2022, feest in de tent!Flemming

Sunsation begint op vrijdag 1 april met Sunsation Live. Tijdens deze avond zijn The Great Piano’s on tour te gast. Deze band is al meerdere keren op Sunsation geweest en trekt elk jaar meer publiek. Interactie met het publiek en verzoeknummers staan centraal. DJ Eling zal de avond vakkundig muzikaal omlijsten.

Op zaterdag 2 april staat de Klimaatgroep Hollandse Avond op het programma. Grote publiekstrekker is Frans Bauer. Als sterren aan de hemel staan en Heb je even voor mij zijn enkele van zijn grootste hits. De Hollandse Avond vindt plaats in twee tenten. Op DJ Roy’s Donderende Mainstage zijn naast Frans Bauer ook optredens te zien van Henk Dissel en Samantha Steenwijk. DJ Roy is als vanouds achter de draaitafels te vinden. De tweede tent wordt omgebouwd tot sfeervolle Bierstube. Immer Hansi, de Esperando’s en Victoria - Helene Fischer Double zijn hier op het podium te vinden. De populaire Duitse zangeres Victoria is al jarenlang de nummer 1 imitator van Helene Fischer, ze laat daarbij menig mannenhart sneller kloppen. Atemlos durch die Nacht is de superhit van de vrouw uit Rostock. In de Bierstube is Feest DJ Maarten zowel voor als achter de draaitafels te vinden. Aan Duitse schlagers en après-ski hits zal het daar niet ontbreken!

Het tweede weekend start op vrijdag 8 april met Back to the 90’s and 00’s. Speciale gast is 2 Unlimited, dat wereldwijd grote successen vierde in de jaren ’90. Daarnaast betreedt Jeckyll & Hyde het podium, bekend van hun hits Freefall en Frozen Flame. DJ Peter Zuidhof zorgt dat de hele avond de voetjes van de vloer blijven.

Het Sunsation Dance Event sluit het festival af met veel DJ’s en live-acts verspreid over twee podia. Let op, de tent gaat al om 17.30 uur open! Daardoor kunnen we de de nieuwe sensatie Flemming in
de Sunergy Dome ontvangen. Zijn debuutsingle Amsterdam is goed voor bijna 6 miljoen views op YouTube. In de Sunergy Dome gaat het feest door met Beatcrooks, Emma Heesters, Tony Junior, Paul Sinha, Ziggy, Caza, Mesto en Marboo. Terug van weggeweest is Rave van Fortuin, zij zorgden met hun rad vol muziekstijlen al eerder voor groot feest op Sunsation. In The Arena gaan Outsiders, The Darkraver, Crypton, Galactixx, Dither en MC Apster zorgen voor een onvergetelijke avond.

Voorzitter Martijn Wilpstra kijkt reikhalzend uit naar de start van Sunsation: “We merken aan alles dat iedereen toe is aan een mooi feest. Onze vrijwilligers staan te popelen om weer aan de slag te gaan. We hebben weer geweldige artiesten weten vast te leggen. Frans Bauer zou eigenlijk in 2020 al optreden, gelukkig is het opnieuw gelukt hem te contracteren. Om de stormloop op kaarten in goede banen te leiden, is voor de Voorverkoopdag uitgeweken naar de festival locatie op Oosterburen.” Op zaterdag 5 maart vindt de Sunsation Voorverkoopdag plaats op het festivalterrein van Sunsation aan de Oosterburen 1 in Middelstum, van 10.00 tot 16.00 uur, waar kaarten en munten met grote korting verkrijgbaar zijn. Ten opzichte van de prijs aan de avondkassa kan de korting oplopen tot wel 46%! Deze hoge korting geldt alleen op de voorverkoopdag. Alle kassa’s zijn voorzien van een pinapparaat. Voor de twee vrijdagavonden vindt geen voorverkoop plaats, deze kaarten zijn alleen ’s avonds aan de deur verkrijgbaar. Houders van een toegangskaart voor de zaterdag kunnen op de voorafgaande vrijdagavond gratis naar binnen.

Website: sunsation.nl

 

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­