Bouw jij mee aan Bedum?

Wandeling in Bedum met (dorps) gids in het centrum van het dorp op 25 maart

Op zaterdag 25 maart zal er in Bedum een filmpresentatie plaatst vinden in het kader van het initiatief "52 dorpen " van Stichting Hogeland in Beeld. Gedurende twee jaar werd de gemeente Het Hogeland in beeld gebracht voor het initiatief ’52 Dorpen’ van Stichting Hogeland in Beeld. Met interviews, reportages en ontmoetingen zijn de verhalen en ervaringen van de bewoners zelf te horen.

Dorpen, gehuchten, bijzondere locaties, initiatieven en verschillende onderwerpen zijn in beeld gebracht. De filmmakers van dit project wilden namelijk graag ontdekken wat Het Hogeland tot Het Hogeland maakt. Een selectie van de films zijn de komende maanden te zien tijdens een reeks filmpresentaties. Met op 25 maart de presentatie van de film over Bedum. Deze presentatie is vanaf 14.00 tot 16.00 uur. En onderhand is het al helemaal volgeboekt!

Uitnodiging vooral voor onze nieuwe Bedumer inwoners

Vanuit VVV Het Hogeland Bedum gaan we een korte wandeling houden vanaf 16.00 uur.

En gaan we starten vanuit de VVV Het Hogeland locatie , Kapelstraat 3 , Bedum.  Samen met een gids willen we graag over het centrum van Bedum vertellen.  Dit prachtige project is voor dorpsbelangenvereniging APB Bedum en VVV Het Hogeland Bedum en de Historische Vereniging gemeente Bedum aanleiding om vooral nieuwe inwoners van Bedum uit te nodigen mee te wandelen. Zo kun je meer te weten komen over ons mooie dorp! Zoals over de geschiedenis van de bijna 1000 jaar oude Walfriduskerk en de Scheve Toren. De scheefste van Europa! In overleg kunnen we de Walfriduskerk bekijken en de toren beklimmen. Heel bijzonder is de “Walfriduskist”.

Wandel mee en geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aan de balie tijdens de openingsuren. Inschrijvingskosten zijn slechts 3,00 euro.  Info 050 3015111 of  06 25002120.

Facebook TwitterLinkedin
­