Bouw jij mee aan Bedum ?

Ledenwerfactie Ruilkring Hogeland, wees er snel bij

Terwijl je verwacht dat er niet zo veel gebeurt binnen Ruilkring Hogeland in deze tijd met Corona, is niets minder waar.

Er gebeurt van alles. Alleen geen inloopbijeenkomsten natuurlijk. Iets minder verbondenheid helaas! Er is wel veel handel via de groeps-App en de website. In december hebben we een actie! De afgelopen tijd is aan de voorbereiding ervan keihard gewerkt. Bestuur en denktank hebben het inhoudelijk bedacht. Leden zijn opgeroepen mee te werken.

De insteek was een ledenwerfactie!!
Veel mensen zijn geïnteresseerd in Ruilkring Hogeland. Dat merken we ook aan het groeiend aantal volgers op Facebook.
Sommigen worden lid, maar niet allemaal. Maar er zijn ook mensen die van plan zijn om lid te worden, maar het is er misschien nog niet van gekomen.

Daarom een promotie actie!
Als je in december besluit lid te worden van de Ruilkring Hogeland m.i.v. januari 2021, ontvang je naast een startkapitaal van 30 pangels bovendien een leuk Ruilkringtasje met gevarieerde inhoud.
Het is een groen stoffen tasje met zwart opdruk van kenmerken van de Ruilkring Hogeland. De inhoud bevat naast informatie over de Ruilkring, ook hele leuke cadeautjes: duurzaam, door leden vervaardigd.
Meer zeg ik er nu niet van, maar wees ervan overtuigd: het is niet zomaar iets, het zijn écht hebbedingen!
De leden en vrienden van Ruilkring Hogeland werden compleet verrast, toen bleek dat we ook voor hen zo’n tasje met uitgebreide inhoud kwamen bren-gen. Dat wisten ook de leden niet, die hadden meegeholpen met het ver-vaardigen van de inhoud.

Waarom doen we zo ons best op deze manier?
We zijn als leden weer eens samen bezig met een project! Dat is belangrijk, dat geeft verbinding!

Dit willen we ook naar nieuwe leden uitstralen: je bent van harte welkom en dat tonen we nu ook op deze manier. Met meer leden wordt het steeds leuker. Dan is er meer vraag en aanbod. Meer handel. Meer sociale contacten onderling, alleen nu even niet fysiek.

Misschien trekt zo’n welkomtasje je wel over de streep om lid te worden.

Nog niet zo bekend met het concept van de Ruilkring?
Kijk dan eens op de website: www.ruilkringhogeland.nl .
Daar vind je veel informatie. Je kunt kijken naar vraag en aanbod. Je kunt er de laatste nieuwsbrief lezen. Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier op de website.

Ben jij een van de twijfelaars die denkt: ik vind het concept leuk maar ik heb niets te bieden, geen idee wat mijn aanbod zou kunnen zijn?
Daar ben je niet de enige in. Iedereen heeft iets waar zij/ hij goed in is, ieder-een heeft talenten. Denk niet alleen in spullen, maar ook in diensten, in delen van kennis, in er zijn voor de ander. In het uitlenen van gereedschap, in ... noem het maar op!

En er zijn altijd bestuursleden die jou kunnen helpen met het bedenken van jouw aanbod.

 

Facebook TwitterLinkedin
­