Bouw jij mee aan Bedum ?

Lijsttrekker Linda Visser voert een lijst aan van 18 mensen die stevig midden in de Hogelandster samenleving staan. Dat is ook waar Lokaal Sociaal voor gaat, zorgen dat de gemeente beter naar de inwoners luistert en ook echt gaat doen wat werkt.

Linda Visser lijsttrekker namens Lokaal Sociaal - gemeente Het Hogeland

Lijsttrekker Linda Visser is inmiddels een bekende in de gemeenteraad van Het Hogeland. De verdere kandidatenlijst van Lokaal Sociaal is er één met frisse energie, nieuwe namen en een jonge generatie in de politieke arena. Dat past ook bij een echt nieuwe partij, enige nieuwe partij, die mee doet aan deze gemeenteraadsverkiezingen.

“Onze mensen op de lijst kennen stuk voor stuk een grote maatschappelijke betrokkenheid, staan met beide benen middenin de Hogelandster samenleving. Het belangrijkste is dat we allemaal aanpakkers zijn, met hart en ziel voor ons Hogeland, een “geen-woorden-maar-daden mentaliteit”. Lokaal Sociaal staat voor “samen sterk en doen wat werkt.”, aldus Linda Visser.

De top 5 bestaat uit mensen die al lang meedraaien voor en achter de schermen, daarna de achterhoede, die actief betrokken zijn en blijven met hun kennis en kunde. Samen met het netwerk onder de inwoners die graag mee denken, meepraten en hun kennis delen, is er een solide basis.

“Dat is de opbrengst van persoonlijk contact, wij doen ons eigen huiswerk goed, gaan voor feiten, inhoud en visie” . Aldus Jarko Ter Veen uit Kloosterburen, nummer 2 op de lijst.

Linda Visser lijsttrekker namens Lokaal Sociaal

Lokaal Sociaal wil zich onderscheiden van de andere partijen door te komen met visie en oplossingen. “Wij willen de uitgangspunten van samenlevingsopbouw toepassen op het beleid van de gemeente, zodat het zorgt voor samenhang en dat daadwerkelijk de inwoners de prioriteit krijgen”. Linda Visser: ”In plaats van loze verkiezingsbeloften doen en vage stippen op een horizon zetten, moeten we aan de bak en echt gaan doen wat werkt. Inwoners weten heel goed wat er nodig is om een leefbaar Hogeland waar te maken en hoe belangrijk het is om daarbij uit te gaan van de kracht in de samenleving, in plaats van coalitie en college akkoorden en het doordrukken van eigen ambities en prestige projecten”.

Lijstduwer en weerman Jannes Wiersema uit Roodeschool legt uit waarom hij hoopt op veel stemmen Voor Lokaal Sociaal: “Omdat de gemeente te groot is geworden en er te weinig naar de inwoners geluisterd wordt. Lokaal Sociaal probeert wel om naar de inwoners te luisteren en aandacht te geven in de lokale politiek”.

De volledige lijst is als volgt:
1. Linda Visser               Kantens
2. Jarko Ter Veen             Kloosterburen
3. John Hazenberg             Kloosterburen
4. Tiny Asselman              Zandeweer
5. Teddy Hoekstra-Klein       Warffum
6. Stijn Visser               Uithuizen
7. Steffanie Zegwaard         Wehe den Hoorn
8. Sabrina Roeling            Bedum
9. Massoud Djabani            Bedum
10. Peter Terpstra            Bedum
11. Sharon Brink              Ulrum
12. Marleen Helmans           Warffum
13. Trijn van Lottum          Oosternieland
14. Coby Dekkers – Zevenberg  Bedum
15. Corrie Helmans            Warffum
16. Johan Rozeboom            Kantens
17. Harma Kooi                Uithuizen
18. Jannes Wiersema           Roodeschool

 

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­