Bouw jij mee aan Bedum ?

DWCPRINT plaatst twee nieuwe Konica Minolta digitale drukpersen

DWCPRINT, de online drukkerij uit Stadskanaal (Groningen), kondigt met trots de installatie van twee nieuwe digitale persen van Konica Minolta aan. Met deze toevoeging hebben ze hun productiecapaciteit meer dan verdubbeld, terwijl ze ook een grote stap vooruit hebben gezet wat betreft kwaliteit en mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat ze hun klanten een breder scala aan opties kunnen bieden, waaronder prints van hogere kwaliteit die de verwachtingen zeker zullen overtreffen.

“We zijn erg enthousiast over onze nieuwe machines en wat ze zullen betekenen voor onze klanten," aldus eigenaar Martijn ten Pas. "Ons doel is altijd om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden, en deze nieuwe persen helpen ons precies dat te doen. We kijken ernaar uit om deze trend voort te zetten terwijl we blijven investeren in technologie die ons zal helpen om beter dan ooit aan de behoeften van onze klanten te voldoen."

DWCPRINT blijft voorop lopen op het gebied van digitale druktechnologie met hun ultramoderne apparatuur en ervaren personeel. Door te investeren in geavanceerde technologie en zich te wijden aan het aanbieden van alleen producten en diensten van de hoogste kwaliteit, kunnen klanten nu nog betrouwbaardere resultaten en kortere doorlooptijden voor hun projecten verwachten dan ooit tevoren. 

"Wij waarderen onze klanten boven alles," gaf ten Pas aan. "We willen dat ze weten dat we toegewijd zijn om hen de best mogelijke ervaring te bieden als het gaat om hun printbehoeften." Met deze laatste investering in nieuwe technologie laat DWCPRINT zien waarom het vandaag de dag een van de topnamen in de grafische branche blijft.

DWCPRINT is een online drukkerij uit Stadskanaal met een hoge kwaliteit digitale drukwerkoplage. Gespecialiseerd in kaarten drukken. Ze bieden een snelle service: bestellen voor 16.00 uur op werkdagen betekent in de meeste gevallen dat je het dezelfde dag nog verzonden krijgt. Daarnaast verkopen ze unieke papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden om je drukwerk net dat extra speciale tintje te geven.

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­