Bouw jij mee aan Bedum?

WERELDLEPRADAG zondag 26 januari 2020

Het is een goede gewoonte om aan de Leprabestrijding aandacht te schenken. En gelukkig is het zeer bekend geworden en behoort het bij de categorie Erkende Goede Doelen.

Naast deze mondiaal bekende dag worden TV spotjes uitgezonden voor dit goede doel. Een en ander wordt vergezeld tijdens de laatste twee weken van januari nl. 13 t/m 26 januari.

In een aantal dorpen worden de huis aan huiscollecten gehouden. Tot op heden mogen we vermelden: Bedum en omstreken – Sauwerd/Adorp – Kloosterburen – Uithuizen –Middelstum – ’t Zandt terwijl in Ulrum de overbekende oudpapieracties worden gehouden.

De Leprastichting is dankbaar dat deze activiteiten nog steeds jaarlijks worden gehouden en wij hopen dat onze collectanten hiermee door mogen gaan. Zelfs hopen wij dat er nog een aantal collectanten en coördinatoren zich zullen aanmelden om ook mee te helpen.
Wij hopen dat meerderen willen meehelpen in de strijd tegen de Lepra.

Graag willen wij u wijzen op  de site: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. alwaar een groot stuk informatie staat vermeld.

Uw aanmelding wordt van harte ontvangen door:

Namens de kring Groningen:  
Bieuwko Pruis   Bedum       telefoon:  06 - 81837140
Bob van Wilgen  Groningen   telefoon:  06 - 20781881

Bij voorbaat dank voor uw bereidwilligheid.

Facebook TwitterLinkedin
­