Bouw jij mee aan Bedum?

Huis verbouwen en inrichten in Bedum

Woon je in Bedum of ben je van plan om in Bedum te gaan wonen? Goede keuze! Ons prachtige dorp in de provincie Groningen is een perfecte woonplaats als je op zoek bent naar rust, vriendelijke mensen en toch ook wat gemak. We hebben namelijk ook handige winkels in het centrum. Om ons heen is veel natuur, dus voor de natuurliefhebbers is het ook perfect. Ga je binnenkort verbouwen? In deze blog wat informatie over verbouwen en ook over Bedum als woonplaats.

Belangrijke stappen bij het verbouwen van je huis

Afhankelijk van het soort huis wat je hebt of van plan bent om te kopen, zijn er diverse stappen die je moet doen voordat je echt kunt gaan beginnen met verven en inrichten. Ten eerste de muren. Als je nieuwbouw koopt, dan zorgen de bouwbedrijven altijd voor behangklaar nieuwbouw. Dit betekent dat de muur nog wat afwerking nodig hebt voordat je bijvoorbeeld renovlies behangen kunt. Of uiteraard kun je ook kiezen voor verf of ander behang. Vervolgens ook de vloer. De vloer is belangrijk om tevreden over te zijn, want als alles er eenmaal instaat, zul je niet snel meer iets gaan doen aan de vloer.

Het leukste gedeelte van een nieuw huis: inrichten

Het inrichten is misschien wel het leukste gedeelte van een nieuw huis. Handig is om van tevoren een aantal accentkleuren te kiezen waar je de inrichting op wilt baseren. Dan heb je een wat houvast voor de meubels en andere accessoires. In Bedum heb je een aantal winkels waar je wel terecht kunt voor wat leuke accessoires voor in de nieuwe woning. Zo is er een Action. De Action zit aan de Noordwolderweg en is zeven dagen per week geopend. Ook is er een HEMA die ook wel eens leuke spullen heeft voor een woning. De HEMA zit aan de Grotestraat en is open van maandag t/m zaterdag.

Omgeving van Bedum

Ben je nieuw in Bedum? Welkom! Bij ons kun je letterlijk elke kant op. Zo ben je met 50 minuten op de grens van Nederland en Duitsland, ben je met 14 minuten in Groningen, in 30 minuten ben je in Friesland en in een uur ben je in Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland. Je kunt dus wel zeggen dat je in Bedum alle kanten op kunt en snel ergens bent. Naast dat je snel op veel plekken kunt zijn, is er in de omgeving van Bedum ook genoeg te doen. Zo is er veel natuur waar je kunt wandelen, fietsen en kunt genieten van het buiten zijn. Ook is er in Bedum genoeg te doen voor jong en oud. Zo zijn er een aantal sportverenigingen, een zwembad, winkels, tuincentra, cafés en restaurants. Genoeg te doen en te vermaken dus!

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­