Bouw jij mee aan Bedum?

Rijden gaat net zo vliegensvlug 

Vakantie is voor de meeste mensen iets om naar uit te kijken, want met een beetje geluk ga je eropuit. Veel vakantiebestemmingen zijn heel goed met de auto of camper te bereiken. Vooral nu het vliegen duurder wordt, is een autovakantie een prima optie. Maar wat zijn de betere vakantiebestemmingen die makkelijk met de auto bereikbaar zijn? Hieronder lees je meer informatie over landen om je ‘letterlijk’ op weg te helpen.

Italië

Italië is een prachtig land om in de schoolvakanties 2024 naar toe te gaan, mooi weer en makkelijk te bereiken met je auto of camper. De mooie landschappen maken het zeker de moeite waard om Italië te bezoeken. Afhankelijk van waar je zit in Italië ben je in ieder geval een dag rijden kwijt om even weg te komen van je werk en de bouwvak. De hoge bergen en de grote meren maken het het perfecte land voor mensen die van de buitenlucht. Het eten daar is dan ook een groot hoogtepunt van Italië, Italiaans eten wordt vaak ook geserveerd met een wijn die ze in eigen land maken op één van de grote wijngaarden. Veel mensen gaan dan ook graag naar de steden, om te eten in mooie restaurants of om te genieten van de cultuur en straatmuzikanten.

Spanje

Spanje lijkt ver weg maar je kan er wel degelijk naartoe rijden met auto of met een camper. Het warme land zit vol met mooie bezienswaardigheden en grote stranden en steden. Kortom er is in Spanje genoeg te doen. Je gaat veel bij het strand of een zwembad te vinden zijn. De vele steden geven je ook genoeg opties om op avontuur te gaan, maar ook de vele oude kastelen en ruïnes die Spanje te bieden heeft vanwege haar rijke geschiedenis. Je zal je in Spanje dan ook niet snel vervelen, en het weer is ook nog eens geweldig.

België

België is dichtbij en een prachtig land, veel bergen en mooie landschappen waar je je ogen bij uitkijkt. Een camper of een auto met beide voertuigen is België goed bereikbaar. België staat bekend om de Ardennen maar ook om zijn grote steden vol met geschiedenis en leuke activiteiten en winkels. Het is dan ook een slim idee kleding mee te nemen voor bergbeklimmen of veel lopen als je tenminste van bossen ten minste. België staat bekend om haar delicatessen en gezellige restaurants, België staat bekend om de vlaaien en frieten. Iets waarvoor veel mensen naar België toegaan.

Frankrijk

Frankrijk iedereen die een camper heeft kent het wel, Frankrijk is in de zomer een heel erg populaire vakantie spot voor mensen met een camper of een auto. Het is makkelijk bereikbaar overall vanuit Europa, mensen gaan er vaak heen vanwege de mooie landschappen en mooie steden. De winkels in Frankrijk staan vol met dure spullen, en met vele grote merken zoals Gucci, Louis Vuitton en meer. Ook heeft Frankrijk in de zomer erg goed weer, het is daarom ook dan mensen vaak allemaal naar Frankrijk gaan. Frankrijk staat bekend om zijn grote steden cultuur, het wordt ook wel het land van de romantiek genoemd. Dat komt vooral vanwege Parijs.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­