ameland terschelling wadden huisje huren

Ben jij woonachtig in Bedum, dan woon je in een prachtige omgeving. Echter, het is zo nu en dan heerlijk om er eens even lekker tussenuit te gaan. Het huidige leven vraagt erg veel van ons en zeker wanneer je veel werkt kan dit ervoor zorgen dat je je vrienden en familie wat minder ziet. Mocht dit het geval zijn, dan is het belangrijk om zo nu en dan eens even goed tijd vrij te maken. De mensen om je heen zijn erg belangrijk en wanneer je deze weinig ziet, valt dit natuurlijk niet goed te praten. Kies er daarom voor om eens samen een weekendje weg te gaan. Nederland is prachtig en tijdens de pandemie zijn een hoop Nederlanders erachter gekomen dat dit het geval is. Naar het buitenland gaan was niet veilig en daarom werd er voor een vakantie in eigen land gekozen. Nu het wel weer mogelijk is kiezen veel mensen er alsnog voor om lekker in eigen land te blijven.

Even lekker naar Ameland

Ameland, ontzettend veel mensen kiezen ervoor om een Ameland huisje te huren. Dit is best logisch, want in Ameland is nu eenmaal erg veel te doen. Ben jij iemand die er niet van houdt om veel te doen tijdens je vakantie, dan kan je hier ook gewoon lekker tot rust komen. Het strand is bijvoorbeeld prachtig. In de zomer kan je hier lekker in het zonnetje liggen en wanneer het weer wat minder is, dan zou je ervoor kunnen kiezen om een wandeling te maken. Voor veel mensen werkt dit erg ontspannend. Heb je honden, neem deze dan mee en geniet samen van het strand en natuurlijk ook van de zee.

Ben jij iemand die het geweldig vindt om activiteiten te ondernemen? Kies er dan voor om de Bornrif in Ameland te beklimmen. Dit is een bijzondere verschijning die gerust imposant genoemd mag worden. Deze vuurtoren is niet meer in gebruik, echter kan je deze vuurtoren wel beklimmen. Deze toren heeft maar liefst 236 treden, je zal dit dus wel moeten durven. Verder kan je ook voor een zeehondentocht kiezen of kan je een bezoek brengen aan het natuurcentrum van Ameland.

Kies voor Terschelling

Liever niet naar Ameland? Dan zou je ook een Terschelling huisje kunnen huren. In Terschelling kun je ook ontzettend veel doen. Huur een fiets of mountainbike en verken het hele eiland. Dit is ook erg leuk om met de kinderen te doen. Stop gelijk even bij het prachtige water en ga op zeehondentocht. Op een van de vele bootexcursies spot je de schattigste zeehondjes. Wil jij lekker ontspannen en doe je liever niet aan activiteiten, kies dan voor een huisje met jacuzzi. Even lekker tot rust komen in de jacuzzi is voor vrijwel ieder mens goed. Het mooie hieraan is dat dit niet eens veel geld hoeft te kosten. Huur je zo'n huisje met een grote groep, dan is dit zeker niet duur.

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­