Bouw jij mee aan Bedum ?

Hou jij van shoppen? Zo kun jij geld verdienen met die hobby

Voor sommige mensen is shoppen echt een hobby. En dan betekent het niet altijd dat je heel veel koopt, misschien zelfs helemaal niets. Maar je geniet gewoon van het shoppen zelf. Het door verschillende winkels en langs diverse etalages lopen en bekijken wat ze allemaal te bieden hebben. Mocht dit ook jouw hobby zijn, zou je er dan graag geld mee willen verdienen? Dan hebben we goed nieuws voor je: dat is mogelijk. In dit artikel vertellen we je hoe!

Stiekem winkels beoordelen

Nee, zo stiekem is het eigenlijk helemaal niet hoor, maar dat is wel wat de naam mystery shopper doet vermoeden. Als mystery shopper bezoek je winkels door het hele land. Na je bezoek beoordeel je de plek die je bezocht hebt op bepaalde punten, afhankelijk van de opdracht. Het is belangrijk dat jij je tijdens het bezoek gedraagt als een normale klant, zodat de winkeleigenaar en het personeel niet weten dat je de winkel gaat beoordelen. Je geeft jouw beoordeling en bevindingen uiteindelijk door aan de opdrachtgever. Dit wordt meestal gedaan met behulp van een online vragenlijst die je in kunt vullen. De resultaten uit zo’n onderzoek worden over het algemeen gebruikt om te kijken hoe de winkel verbeterd kan worden. Wil jij ook mystery shopper worden? Schrijf je dan in bij bureau die dergelijke opdrachten uitzetten en wacht op jouw eerste oproep.

Voordelen van werken als mystery shopper

Naast het feit dat je van jouw hobby je werk kunt maken, heeft het werken als mystery shopper nog meer voordelen. Ten eerste is het erg zelfstandig werk. Je neemt een opdracht aan en je kunt deze uitvoeren wanneer je wil, als het maar binnen de deadline valt. Dit is dus ideaal als je liever niet vast wil zitten aan een vaste baan en lekker voor jezelf aan de slag wil. Je hebt nooit een vast dienstverband en je werkt eigenlijk per opdracht. Dit betekent dus ook dat je zelf bepaalt hoeveel opdrachten je aanneemt en wanneer je ze aanneemt.

Mystery shopper worden

Als je graag mystery shopper wil worden, kun jij je aanmelden bij bureaus die deze opdrachten aanbieden. Het inschrijven is gratis en in de meeste gevallen kun je meteen na het aanmelden zien of er al opdrachten beschikbaar zijn bij jou in de buurt. Voorbeelden van bureaus waar jij je aan kunt melden zijn MultiValue, Secret View en AQ Services. 

 

Partner bijdrage


 

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­