Bouw jij mee aan Bedum ?

Koop een leren pasjeshouder vanwege deze redenen

Is je portemonnee toe aan vervanging? Je kunt er dan voor kiezen om simpelweg een andere portemonnee aan te schaffen, maar waarom zou je niet overstappen naar een pasjeshouder? Dit lijkt op een portemonnee, maar is toch wel wat anders. Zo herbergt het alleen maar vakjes waar je pasjes in kunt stoppen. Soms is er ook nog plaats voor wat briefgeld, maar in een kaartenhouder zul je zeker geen muntgeld kunnen plaatsen. Gelukkig wordt dit tegenwoordig nog amper gebruikt, wat precies een van de redenen is waarom een leren pasjeshouder dames of heren tegenwoordig zo populair is. Ook de onderstaande voordelen hebben hiermee te maken! 

Perfecte reisgenoot

Ze zijn de perfecte metgezellen wanneer je een vakantie of uitje plant vanwege hun compacte formaat, waterbestendige eigenschappen en meerdere kaartsleuven. We reizen vaak met verschillende creditcards en betaalpassen en het is moeilijk om ermee om te gaan. Maar leren kaarthouder portemonnees zijn het perfecte accessoire om meerdere kaarten op dezelfde plek te ordenen. Professionele mensen hebben altijd veel visitekaartjes bij zich tijdens hun reis en het zou voor hen essentieel zijn om een ​​pasjeshouder heren of dames bij zich te hebben. Je kunt ook een portemonnee voor paspoortkaarten gebruiken die extra ruimte heeft voor het bewaren van paspoorten en andere handige items. Het beste van deze portemonnees is dat ze gemakkelijk in je zak passen en dat ze erg licht van gewicht zijn.

Flexibel

Dit is een groot en uniek kenmerk dat je ertoe kan aanzetten om een ​​leren pasjeshouder te kopen. Bovendien neemt de flexibiliteit van deze portefeuilles met de tijd alleen maar toe, waardoor ze duurzamer en duurzamer worden! Een andere reden is dat je verschillende kaarten van verschillende banken kunt organiseren volgens je vereisten, zodat je snel en zonder gedoe de gewenste creditcard kunt vinden. Het gedeelte voor creditcardhouders is erg handig. Vandaar dat de meeste reizigers en drukke professionals de voorkeur geven aan leren portemonnees met kaarthouders. Synthetische portemonnees zijn erg stijf en het plastic raakt na een klein beetje gebruik beschadigd. Het ziet er goedkoop en ongepast uit. Zoveel mensen verzetten zich tegen het kopen van deze plastic portemonnees van lage kwaliteit en gaan voor een leren portemonnee.

Milieuvriendelijk

Leren pasjeshouders zijn ook een goede keuze omdat ze milieuvriendelijk zijn, in tegenstelling tot de producten die van PU-materiaal zijn gemaakt. Mensen kopen liever producten van natuurlijk materiaal dan iets kunstmatigs. Daarom is het een eenmalige investering wanneer je een leren kaarthouder koopt en hoef je je zelfs geen zorgen te maken over schade aan het milieu.

Resistent tegen schimmelaanvallen

Het beste van een leren pasjeshouder is dat hij bestand is tegen mijten en schimmels. De gewone kaartportefeuilles zijn meestal gevoelig voor slijtage door mijten en schimmelplagen, maar de waterbestendige eigenschappen van leer maken het vrij van dergelijke zorgen. Dus als je eenmaal een leren portemonnee voor pasjes hebt gekocht, kun je er zeker van zijn dat je voor een zeer lange tijd niet in een ander exemplaar hoeft te investeren. 

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
Sint 2023Sint 2023
Black Friday 2023Black Friday 2023
GamesGames
­