Bouw jij mee aan Bedum?

Wat zijn de beste push up bhs van 2022

Ben je op zoek naar de perfecte sport Rosa Faia bh voor je volgende workout? Of je nu op zoek bent naar iets low-impact voor yoga, volledige dekking voor inversietraining of zeer aanpasbaar met inkapselingsondersteuning voor hardlopen, we hebben zeker een geschikte sport bh voor je in dit artikel! 

Vuori Elevation 

De Vuori Elevation is gemaakt van een polyester-elastaan ​​mix die zo ongelooflijk zacht is dat je je handen er niet vanaf kunt houden. De zachtheid van deze beha draagt ​​in grote mate bij aan het comfort en vermindert wrijving of schuren, maar er is meer. De brede ribband, gekruiste bandjes op de rug en extreem rekbare stof dragen ook bij aan het comfortniveau van deze bh. De stretch vermindert onnodig knijpen of morsen, terwijl de hoge hals een stevige bedekking biedt, waardoor kledingstoringen worden voorkomen, zelfs bij het oefenen van inversies.

Girlfriend Collective Topanga

Deze low-impact sportbeha is meer ondersteunend dan geadverteerd. Met zijn behoorlijke compressie (effectief gemaakt door een kleinere maat), hoge nekdekking en verstelbare bandjes, valt de Girlfriend Collective Topanga in het medium-supportbereik. Het is perfect voor oefeningen met een lage impact, zoals yoga en pilates, maar als de banden strak zijn, werkt het ook goed voor oefeningen met een hogere impact, zolang je het niet erg vindt om een ​​beetje te stuiteren. De borstband is zacht en geribbeld en biedt een goede ondersteuning zonder het middengedeelte te beknellen. 

Lululemon Enlite Weave-Back

De Lululemon Enlite Weave-Back combineert ondersteuning en stijl voor mensen met een grotere borst. Het biedt de maten 30C tot en met 42DDD en een beetje verstelbaarheid door haak- en oogsluitingen op de ribband. De krachtige ondersteuning die deze beha biedt, is een combinatie van inkapseling, compressie en dekking. Hoewel het een hogere dekking heeft, slaagt de Enlite er nog steeds in om een ​​elegante, bijna sexy uitstraling te hebben met een lichte V-hals en een reeks aantrekkelijke kriskras gekruiste bandjes op de rug. 

Knix Catalyst

Deze sportbeha met inkapselingscompressie biedt ultieme ondersteuning. De gecombineerde ondersteuningsstijl helpt het stuiteren te verminderen, ongeacht hoe zwaar de oefening of wulps de borstkas is. De inclusieve maatvoering en verstelbare aard zorgen ook voor een veelzijdige pasvorm. Het inlopen van de Knix Catalyst vergt wat geduld, maar het comfort en de ondersteuning die je krijgt zijn het meer dan waard. De verstelbare schouderbanden helpen de inloopperiode te vergemakkelijken en zorgen ervoor dat je lichaamsvorm en gewicht comfortabel kunnen schommelen. Het stijvere materiaal biedt een stevige structuur en voelt zijdezacht aan.  

Prana Becks Bralette

De gladde buitenlaag en neutrale kleuropties van de Prana Becksa Bralette maken het een publiekstrekker in de stijlafdeling. Het is de perfecte mix van zondagse loungewear en een low-impact yogatop. De binnen push up bh is geperforeerd voor ademend vermogen en biedt voldoende ondersteuning voor rustigere oefeningen. Het kan een maat kleiner worden gemaakt voor extra compressie, maar je kunt last krijgen van knellen in de oksels als je het te groot koopt. De halslijn is flatterend op verschillende lichamen en biedt voldoende dekking zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je borst eruit springt bij een neerwaartse hond. 

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­