Bouw jij mee aan Bedum?

Wat zijn de beste push up bhs van 2022

Het lijdt geen twijfel dat meer ontspannen bralettes supercomfortabel zijn, maar het kan geen kwaad om af en toe te genieten van een beetje zelfvertrouwen-verhogend decolleté met een Fantasie bh. Hiervoor is een goede push up bh onmisbaar in de kledingkast - het kan niets minder zijn dan een wonderdoener voor degenen die wat extra lift willen om het meeste uit wat ze hebben te halen (of zelfs een grotere cupmaat of twee te krijgen). Of je nu van een push up bh houdt vanwege de ondersteuning of het gevoel dat je daarbij krijgt, koop een van deze modellen!  

Calvin Klein seductive comfort push-up t-shirt bra

Calvin Klein weet zeker hoe hij geweldige lingerie moet ontwerpen. Deze mooie stijl combineert het beroemde comfort van het merk met technische details die zorgen voor een uitstekende push up bh. De supergladde microvezeljersey zorgt niet alleen voor een naadloze look onder kleding, maar volgens onze tester zorgde het er ook voor dat deze stijl de hele dag comfortabel was om te dragen. Als je op zoek bent naar een meer natuurlijke lift, raden we dit model eerst aan, omdat de cups slechts licht opgevuld zijn en niet te beperkend zijn. 

Wonderbra ultimate silhouette wireless t-shirt bra

Wonderbra heeft sinds de jaren negentig consequent enkele van de beste push up bh's op de markt geproduceerd, dus we moesten het merk natuurlijk in deze lijst opnemen. Deze alledaagse stijl is misschien wel de perfecte gewatteerde T-shirt compressie bh - superzacht, naadloos en eigenlijk ook draadloos, wat betekent dat het een heel mooie natuurlijke lift creëert zonder enig ongemak. Bij andere draadloze stijlen is het gemakkelijk om een ​​deel van de "push up"-kwaliteit te verliezen ten gunste van comfort, maar hier lijkt Wonderbra beide te hebben geperfectioneerd. 

Dorina Claire push-up bra

Dorina's klassieke stijl was niet alleen een van de meest betaalbare push up bh's die we vonden, maar was ook echt een van de meest effectieve bij het optillen en creëren van een natuurlijk ogend decolleté, terwijl het toch uiterst comfortabel was. Als je een push up bh zonder franje wilt die serieus werkt die naadloos onder kleding zit en toch mooi en praktisch aanvoelt, dan moeten we deze gewoon aanbevelen. Ondanks de spotprijs krijg je nog steeds de kwaliteit - het merk maakt al lingerie sinds 1968, dus het kent de kneepjes van het vak. 

Boux Avenue ultra boost bra

Als je op zoek bent naar waar voor je geld, mag je de klassieke Ultra Boost Bra van Boux Avenue niet missen - het is een budgetvriendelijke optie die je cups letterlijk met minstens twee maten vergroot. Er is een flatterende pasvorm voor een maximaal decolleté en het heeft een geweldige balans van superzacht microvezelmateriaal op de cups met mooie veterpanelen en detaillering op de achterkant. De dubbele schuimvulling is behoorlijk intens, waardoor het perfect is voor kleinere cupmaten die op zoek zijn naar serieuze verbetering. Als je al groter bent dan een C, wil je misschien een maat groter nemen voor extra comfort. 

 

Partner bijdrage

Facebook TwitterLinkedin
­